logo
RNTV Live

O bunică a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Apelul poliţiştilor!

bunică
Mihai Constantinescu

Bunică data dispărută

O bunică a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Apelul poliţiştilor!

În seara zilei de 02 februarie a.c., în jurul orelor 20:30, polițiștii din cadrul Secției nr.2 Poliție Ploiești au fost sesizați despre faptul că numita ALEXANDRU ELENA MILENA, în vârstă de 86 de ani, din Ploiești, ar fi plecat de la domiciliu și nu a mai revenit până la acest moment.

Aceasta ar fi plecat în mod voluntar în data de 01 februarie a.c. în jurul orelor 15:00, fără a se cunoaște destinația. Până la acest moment persoana nu ar fi revenit la locuință.

Semnalmente:

– 1,60 m înălțime, aproximativ 55 kg, constituție astenică, păr alb, tuns scurt, față ovală, ten deschis, ochi căprui.

La momentul dispariției, persoana purta pantaloni din stofă de culoare neagră, geacă textilă de culoare neagră, pe cap având o bască de aceeași culoare, fiind încălțată cu ghete negre.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-10/?fbclid=IwAR1AXbjxZiVdhh_EYRrSqUeUlnK-UUYx2kzRTm7__RYc20ZwjG6bl6nQ9xY

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/plecat-de-la-o-unitate-spitaliceasca/?fbclid=IwAR1WBFfcoLjOBST_WApge_veLegXNRCrTas7bHR6yoah2Z-JvDpbQllEcB4

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor