logo
RNTV Live

O adolescentă din Prahova trebuia să se întoarcă de la liceu, dar a dispărut fără urmă

adolescentă dispărută
Mihai Constantinescu

O adolescentă din Prahova trebuia să se întoarcă de la liceu, dar a dispărut fără urmă.

La data de 23 septembrie  a.c., în jurul orei 01:00  polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Călugărească au fost sesizați de către o femeie despre faptul că nepoata sa, ENACHE ANA-MARIA, în vârstă de 16 ani, domiciliată în comuna Valea Călugărescă a plecat la liceu la data de 22 septembrie a.c., fără a se mai întoarce la domiciliu.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,65 m., greutate 50 kg,  ten măsliniu, față ovală, păr drept roșcat,  tuns scurt până la nivelul umerilor.

Vestimentație: La momentul plecării purta pantaloni și cămașă de culoare albastru închis,  geacă din piele neagră, încălțăminte din piele alb-roșu, având asupra sa un ghiozdan în culorile negru cu alb.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea persoanei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

UPDATE 24.09.2021

Minora a fost identificată. Pe timpul plecării voluntare de la domiciliu nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor