O elevă din clasa a VIII-a a fost agresată brutal de o colegă în orașul Câmpina. Incidentul a avut loc chiar în fața liceului unde ambele fete învață, pe terasa unei cofetării

În urma apariției unei înregistrări video în spațiul public, care evidențiază agresiunea fizică a unei tinere asupra altei tinere la data de 4 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au inițiat o investigație în mod automat, cercetând presupusa săvârșire a infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Conform cercetărilor efectuate, s-a descoperit că pe 30 ianuarie a.c., două minore de 13 și, respectiv, 14 ani, s-au întâlnit pe terasa unei unități de alimentație publică din municipiul Câmpina, unde au avut o discuție contradictorie. În urma acestei confruntări, tânăra de 14 ani a agresat-o pe cealaltă minoră, folosind palmele în zona capului și a corpului.

În urma difuzării unei înregistrări video care prezintă agresarea fizică a unei tinere asupra unei alte tinere la data de 4 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au demarat, de la sine, o anchetă cu privire la presupusa comitere a infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Conform investigațiilor desfășurate, s-a constatat că, la data de 30 ianuarie a.c., două minore în vârstă de 13 și, respectiv, 14 ani, s-au întâlnit pe terasa unei unități de alimentație publică din municipiul Câmpina, unde au avut o discuție contradictorie. Ulterior, tânăra de 14 ani a agresat fizic cealaltă minoră, folosind palmele în zona capului și a corpului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *