logo
RNTV Live

Nunţile cresc profitul parcului de la Bucov

20160820_195014
Raluca Eparu

 

Nunţile din Ploieşti şi din jurul Ploieştiului măresc considerabil încasările din parcare la Parcul Memorial „Constantin Stere” de la Bucov. Tinerii căsătoriţi, însoţiţi de alaiul de nuntaşi care participă la cununia religioasă, aleg să-şi facă aici pozele de nuntă. Chiar dacă zona lacului nu este perfect îngrijită, poate chiar sălbăticia locului îi atrage pe însurăţei să realizeze fotografiile artistice aici.

Doar ieri, la Casa căsătoriilor din Ploieşti au fost înregistrate 45 de cununii civile şi cel puţin 30 dintre cupluri au venit la Bucov să facă şedinţa foto, pentru că este locul cel mai apropiat de oraş, în afara parcului de la Sala Sporturilor  Olimpia.

Maşina în care se află mirii este însoţită de obicei de încă cinci maşini cel puţin, ale celorlalţi nuntaşi. Dacă facem un calcul simplu reiese că doar ieri, din parcarea acestor autoturisme, parcul a obţinut minim 900 de lei. Ieri, între orele 19 şi 20 în tot parcul se aflau 10 alaiuri de nunţi care au ales să facă şedinţa foto aici, parcarea umplându-se de maşinile nuntaşilor, pentru că pe alei erau puţini vizitatori.

Cei care au venit după ora 20 nu au mai plătit parcare, casieria închizându-se după această oră.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor