logo
RNTV Live

Numărul cazurilor de infectări cu Covid, în creștere în Prahova/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Numărul cazurilor de infectări cu Covid este în creștere în Prahova. La Spitalul Județean de Urgență din Ploiești erau internați marți, 45 de pacienți, din fericire cu forme ușoare de Covid, doar doi dintre bolnavi fiind pe secția de terapie intensivă. Conducerea Spitalului de Urgență îi sfăturiește pe prahoveni, ca în cazul apariției unor simtome, să contacteze prima dată medicul de familie.

Numărul cazurilor de infectări cu Covid, în creștere în Prahova

În ultima săptămână, cazurile de infectare cu Covid 19 au înregistrat o creștere. Din fericire, spun medicii, simptomele sunt unele mai ușoare față de cele din valul precedent. Marți, 45 de pacienți erau internați la Spitalul de Urgență din Ploiești. Doar doi dintre ei erau cu forme mai severe.

Conducerea Spitalului de Urgență din Ploiești le recomandă prahovenilor să ia legătura cu medicul de familie în cazul apariției simptomelor de COVID, mai ales dacă vorbim de forme ușoare.

Cea mai mare rată de îmbolnăvire, de peste 3 la mia de locuitori, este în acest moment în Păulești, Secăria și Gherghița. Și Ploieștiul se apropie de această cifră/ Cazuri de Covid sunt declarate în 43 dintre localitățile județului.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor