logo
RNTV Live

Număr foarte mic de participanți la sesiunea specială de la Școala de Agenți de Poliție Câmpina/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Număr foarte mic de participanți la sesiunea specială de la Școala de Agenți de Poliție Câmpina.

Au fost afișate rezultatele la admiterea în Școala de Politie de la Câmpina. Dintre cei aproape 2500 de tineri înscriși, un constănțean a luat cea mai mare notă. Concurența redusă, nici doi pe loc, a dus la rezultate slabe la finalul concursului.

Număr foarte mic de participanți la sesiunea specială de la Școala de Agenți de Poliție Câmpina

A fost o sesiune specială la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, cu un număr foarte mic de participanți la examen. 3600 de tineri s-au înscris, dar 30 la sută dintre aceștia nu au obținut o notă de trecere la probele sportive. Astfel, la proba scrisă au intrat în sala de concurs doar 2476 de candidați care au concurat pe 1340 de locuri.

Concurența redusă, nici doi pe loc, a dus la rezultate slabe la finalul concursului. 6.80 este cea mai mică medie de admitere pentru sesiunea organizată în aprilie, iar cea mai mare notă a fost de doar 8.80, în condițiile în care în anii anteriori erau candidați care intrau cu punctaj maxim, iar ultima medie era cu mult peste 7.

În această sesiune au fost admise doar 210 fete. În septembrie 2021 nu mai puţin de 9.756 de tineri şi-au depus dosarele de înscriere. A fost ultima sesiune de admitere când examenul pentru şcolile postliceale din subordinea MAI era organizat în forma clasică: test grilă la limba română şi limbă străină.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor