logo
RNTV Live

Nu s-a întrunit procentul! Află ce se întâmplă cu greva profesorilor

greva prof
rnews

Sindicaliștii renunță la grevă!

Sindicaliștii din învățământ renunță la grevă! Și asta pentru că, în urma centralizării datelor la nivel național cu privire la referendum, nu s-a întrunit procentul de 50% plus unu pentru ca acest confilct de muncă să fie unul legal.

“Sunt dezamăgit! Este a doua oară când se întâmplă asta. Dacă era strict după rezultatul din Prahova, greva ar fi avut loc. Noi, la județ, am avut 75,6% din personal care a fost de acord cu această formă de protest. Eu cum să vin acum în fața oamenilor să le spun că ai lor colegi din țară nu au fost de acord cu  deschiderea conflictului de muncă?”

a declarat Ion Duță, președinte Sindicatul Școala Prahovei

În maximum o jumătate de oră, FSLI va emite un comunicat de presă prin care va anunța întreg personalul din învățământ că, în urma referendumului organizat la nivel de țară, greva generală a cadrelor didactice se anulează.

Doar 45% dintre sindicaliștii afiliați FSLI au fost de acord cu declanșarea conflictului de muncă, nemulțumiți de legea salarizării unitare.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor