logo
RNTV Live

“Nu mă ocup cu nimic, am pensie!” -noul tip de vedetă promovat în România

Floricica Dansatoarea Sursa foto:adevarul.ro
rnews

Şomeri cu pensie şi amatori de circ

Televiziunile din România continuă să “vândă” personaje care descriu exact modul în care funcţionează lucrurile în România. Lipsa educaţiei, ajutoarele de la stat pe bandă rulantă şi pensiile pentru persoane certate cu munca creează personaje celebre.

Circul, reţeta succesului

După ce de mai bine de un an Floricica Dansatoarea a strâns sute de mii de vizualizări pe reţelele de socilizare, trustul INTACT a împrumutat personajul pentru pentru mai multe SHOW-uri de divertisment.

“Nu mă ocup cu nimic, am pensie!”

Floricica Dansatoarea a ajuns de curând şi în platotul emsiunii Şefi la cuţite. Prezentarea acesteia însă departe de umor, în condiţiile în care instituţiile de presă din România au mediatizat mai multe cazuri în care persoane de etnie romă refuză să meargă la muncă. Cei mai mulţi se mulţumesc cu ajutorul social sau cu alocaţiile copiilor.

Floricica Dansatoare are în schimb o meserie foarte bună. Se filmează în ipostaze cât mai penibile pe care le postează pe internet. Probabil banii proveniţi din “vizoalizări” plus pensia îi asigură un trai mult mai bun decât oricărui român care lucreză de luni până vineri pentru un salariu minim pe economie.

Până când cineva va lua vreo măsură pentru oprirea acestui sistem social, rămâne să ne hrănim cu un circ ieftin, plătit cu bani mulţi.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor