logo
RNTV Live

Nu deveniţi victime de sărbători! / VIDEO

Mihai Constantinescu

Nu deveniţi victime de sărbători!

Sărbătorile de iarnă pot însemna uneori și evenimente neplăcute, mai ales dacă nu ne luăm toate măsurile de siguranță. Mirajul sărbătorilor nu trebuie să ne facă să uităm de siguranţa noastră, a bunurilor sau a locuinţei, ne atenţionează poliţiştii. Şi pentru ca anul să nu se termine prost, oamenii legii au şi sfaturi.

Ca în fiecare an, în preajma sărbătorilor, aglomerația din magazine este de nedescris. Și tot ca de obicei, în astfel de zone își fac apariția hoții din buzunare și spărgătorii de mașini. Este valabil și pentru alte locuri agglomerate, cum ar fi piețele, mijloacele de transport în comun sau zonele de agreement. Pentru a nu rămâne fără bani sau bunuri de valoare pe final de an, polițiștii vin cu sfaturi.

Poliţiştii prahoveni vin cu sfaturi pentru ca locuinţa celor aflaţi în vacanţă să nu fie călcată de hoţi. Primul sfat este de a asigura  toate uşile şi geamurile casei, inclusiv uşa de la balcon. În plus, spun reprezentanţii IJP Prahova, este bine să rugaţi un vecin de încredere să aibă sub observaţie locuinţa dumneavoastră şi să vă ridice în această perioadă corespondenţa. Mai mult, nu vă transformaţi  conturile on-line în surse de informare pentru infractori. Pregătiţi-vă discret plecarea, evitând să postaţi pe reţelele de socializare locul sau perioada de timp cât veţi lipsi de la domiciliu.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor