logo
RNTV Live

Noul spital de urgență naște dispute aprinse/VIDEO

Mihai Constantinescu

Noul spital de urgență naște dispute aprinse.

Noi tensiuni între conducerea Primăriei Ploiești și Consiliul județean Prahova. Este vorba despre cele 15 hectare de teren oferite de municipalitate  executivului județen pentru a construi un spital de urgență. Respectivul teren ar trebui să se întoarcă în patrimoniul Ploieștiului în contextul în care CJ-ul nu finalizează studiul de fezabilitate al obiectivului de investiții până în luna iulie.

Noul spital de urgență naște dispute apeinse

Cele 15 hectare de teren oferite de Primăria Ploiești Consiliului Județean Prahova pentru a fi construit un nou Spital Județean de Urgență  redevin subiectul unei noi  polemici între cele două instituții. Potrivit primarului Andrei Volosevici, respectivul teren ar trebui să se întoarcă în patrimoniul Ploieștiului în contextul în care CJ-ul nu finalizează studiul de fezabilitate al obiectivului de investiții până în luna iulie.

Vă reamintim faptul că reprezentanții Consiliului Județean Prahova au anunţat că viitorul Spital Judeţean de Urgență Ploieşti, pe care doresc să-l construiască în prelungirea celui actual, ar urma să fie realizat pe etape. Mai exact, cu o amprentă mare la sol, în sistem pavilionar, în funcţie de finanţările europene disponibile.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor