logo
RNTV Live

Noul sortiment Salatini: Salatini Potatoes sticks

Salatini-sticks-Potato-FDLxs
Mihai Constantinescu

Noul sortiment Salatini: Salatini Potatoes sticks.

Ce gust are fericirea ta?

Zâmbești… Poate nu ai înțeles întrebarea. Poate ți se pare prea directă. Sau poate pur și simplu te-a prins într-un moment mai puțin roz al existenței tale și îți vine să răspunzi cu o întrebare: ”Care fericire?”. Dar fă un mic exercițiu și încearcă să-ți dai seama ce gust are fericirea ta. Pentru că de multe ori asociem fericirea cu un gust: al gustărilor pregătite cu drag de mama, al plăcintelor făcute de bunica, al unui snack  delicios savurat în timp ce vizitai pentru prima dată un oraș străin.

Ai descoperit gustul? Dacă da, bucură-te de el și fă tot posibilul să-l savurezi cât mai des. Dacă nu, continuă să cauți prin minte și sigur vei descoperi gustul ACELA care te-a făcut să simți fericirea. Și adu-l în preajma ta, retrăiește cât mai des fericirea. E atât de simplu.

Simplu și gustos este și noul sortiment Salatini: Salatini Potatoes sticks.

Dacă tot nu reușești să găsești gustul fericirii tale, Salatini te ajută. A creat pentru tine noile sticksuri cu gust de cartofi pentru o experiență de consum deosebită. Aroma atât de familiară a cartofilor se îmbină perfect cu structura crocantă și apetisantă a produselor Salatini. Ideale pentru orice moment al zilei și pentru orice ocazie, Salatini Potatoes sticks reprezintă snack-ul de nelipsit din preajma ta. La fel ca fericirea.

Salatini este un brand românesc cu tradiție, fiind prezent pe piață din anul 1998. Salatini se regăsește sub toate formele de snack-uri sărate: crackers, pretzels, sărățele și sticks-uri, fiind lider de piață pe segmentul de sărățele. Simbolul categoriei de snacks-uri sărate, biscuiții Salatini sunt disponibili în diferite gramaje și sortimente.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor