logo
RNTV Live

Noul an școlar a început în cele mai bune condiții la Măgureni

Magureni
Mihai Constantinescu

Noul an școlar a început în cele mai bune condiții la Măgureni, educația fiind o prioritate pentru edilul localitătii, Gheorghe Iordache. Acest lucru a fost observat și de către deputatul Grațiela Gavrilescu. Politicianul a făcut precizări importante pe pagina sa de Facebook.

“Locuitorii comunei Măgureni au trăit, astăzi, un moment emoționant, în care elevii, părinții, cadrele didactice și autoritățile locale, cu binecuvântarea preotului paroh, au marcat începerea noului an școlar.M-am bucurat că am fost, și de această dată, împreună cu consilierul județean umanist Alin Pințoiu, alături de ei și de primarul nostru, Gheorghe Iordache, pentru că, da, asigurarea condițiilor pentru educație este o prioritate pentru noi toți!Preocuparea constantă a domnului primar de modernizare a localității își arată roadele!Nimic nu se realizează fără empatie, muncă, efort și profesionalism!Dar rezultatele, așa cum se văd ele la Măgureni, merită!Succes în noul an școlar, dragii mei!”, a scris Graþiela Gavrilescu pe Facebook.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor