logo
RNTV Live

NOUĂ PROVOCARE PENTRU ECHIPA RO2D2

Daniel

Echipa de robotică Ro2D2 a Colegiului Național Mihai Viteazul din Ploiești se pregătește pentru o nouă competiție. Tinerii au început încă de pe acum construirea robotului cu care vor participa și spun că se așteaptă la un câștig.

First Tech Challenge Romania este numele concursului pentru care elevii din echipa de robotică Ro2D2 se pregătesc. Aceștia participă încă din 2018, însă în fiecare an tema concursului este din ce în ce mai provocatoare, lăsandu-i pe cei mici să pună în practică cât mai multe idei.

Elevii au pus în funcțiune robotul pentru prima dată și au spus câteva dintre tascurile pe care acesta trebuie să le îndeplinească pentru obținerea punctelor.

Etapa regională a concursului se va desfășura în intervalul 13-15 februarie iar cea națională în intervalul 10-12 martie, etapă în care dacă vor ajunge vor concura împotriva echipelor din toată țara.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor