logo
RNTV Live

Noua organigramă a Spitalului Județean de Urgență Ploiești, votată/VIDEO

Mihai Constantinescu

Noua organigramă a Spitalului Județean de Urgență Ploiești, votată.

Noua organigramă a Spitalului Județean de Urgență Ploiești a fost votată de Consiliul Județean Prahova. S-a întămplat în cadrul unei ședințe extraordinare Astfel, cadrele medicale angajate pe perioada determinată, pe durata pandemiei, pot susține examene în vederea încadrării pe postul ocupat în cadrul cele mai mari unităţi medicale din județ.

Noua organigramă a Spitalului Județean de Urgență Ploiești, votată

În aceste condiții, cadrele medicale angajate pe perioada determinată, pe durata pandemiei, pot susține examene în vederea încadrării pe postul ocupat în cadrul cele mai mari unităţi medicale din județ.

Proiectul de Hotărâre a fost votat în baza metodologia aprobată recent de Ministerul Sănătății, privind posibilitatea ca personalul angajat pe perioada pandemiei să poată participa la examenul organizat în vederea încadrării în postul ocupat pe durată determinată din cadrul unităţii unde îşi desfăşoară activitatea.

Reamintim faptul că ultima modificare a organigramei a fost aprobată în decembrie 2021, când Maternitatea Ploiești a devenit secție a Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor