logo
RNTV Live

Demersuri pentru construcţia unui nou spital în Ploieşti. Vezi unde va fi construit

sursă foto Realitatea.net
Mihai Constantinescu

Demersuri pentru construcţia unui nou spital în Ploieşti! În acest sens, astăzi s-a depus la Compania Națională de Investiții, solicitarea de includere în programul de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul “UNITĂȚI SANITARE” pentru obiectivul de investiții “Spital Municipal de Urgență Ploiești”.

Acesta urmează să fie construit în zona de sud a orașului, pe strada Ghighiului.

Unitatea sanitară complexă va include funcțiile medicale din Spitalul Municipal Ploiești și Spitalul de Pediatrie Ploiești, într-o structura de tip monobloc, cu un număr de 450 paturi.

Proiectul administrației publice locale cuprinde realizarea la nivelul viitorului spital a unei Unități de Primiri Urgențe, servicii medicale pe diferite specialități pentru copii și adulți, laborator de analize medicale pentru explorări funcționale, radiologie și imagistică, anatomie patologică, A.T.I., Unitate de transfuzie sangvină, un centru de dializă, bloc operator, farmacie, etc.

Cererea de finanțare depusă de noi, astăzi, reprezintă un pas înainte pentru punerea în practică a proiectului Spital Municipal de Urgență Ploiești. Vreau ca ploieștenii să beneficieze de servicii medicale de calitate, în condiții optime și în siguranță.

Ploieștiul are nevoie de un Spital Municipal de Urgență modern, cu servicii medicale diversificate, o unitate sanitară amplă, care va asigura o îmbunătățire a stării de sănătate a comunității noastre, va permite servicii medicale eficiente și îmbunătățirea relației medic-pacient.  Sănătatea cetățenilor rămâne un obiectiv important pentru mine și vă asigur că voi urmări, îndeaproape și cu cel mai mare interes, dezvoltarea acestui proiect mult așteptat pe care ploieștenii îl merită pe deplin” a declarat primarul Andrei Volosevici.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ploiesti-copilasul-care-a…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/donare-sange-pentru-viata/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor