logo
RNTV Live

NOSTRATI ȘI STROE NU VOR MAI JUCA LA HC BUZĂU

Cristina Iancu

Doi jucători de top și-au anunțat despărțirea de Handbal Club Buzău.  Shahoo Nosrati și Petru Stroe nu vor mai juca din toamnă la echipa buzoiană.

Handbal Club Buzău a anunțat plecarea a doi jucători importanți.
Primul handbalist care a părăsit Buzăul este de Shahoo Nosrati, una dintre vedetele grupării. Nosrati are la activ peste 200 de selecții la naționala de handbal masculin a Iranului. Iranianul are deja cinci sezoane jucate pentru HC Buzău. Celălalt jucător de care HC s-a despărțit oficial este Petru Stroe (dreapta), centru venit la Buzău în 2018, de la CSM Oradea. În ciclul de cinci sezoane la Buzău, Stroe a fost unul dintre cei mai constanți jucători, remarcându-se în unele meciuri extrem de importante. Conducerea clubului buzoian care evoluează în Liga Zimbrilor a demarat deja tratativele pentru aducerea mai multor jucători. Primul care a semnat cu HC Buzău este lituanianul Aidenas Malasinskas. Acesta a fost desemnat cel mai bun jucător de handbal din Lituania în anul 2021.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor