logo
RNTV Live

Noile contracte cu Electrica, în dezavantajul total al clienţilor

Noile contracte cu Eletrica, în dezavantajul total al clienţilor/ sursa foto Libertatea
Mihai Constantinescu

Electrica se pune la adăpost

Noile contracte cu Electrica, în dezavantajul total al clienţilor. Asta au descoperit cei de la observatorulph.ro în urma sesizării făcute de o ploişteancă. Aceasta a fost curioasă care sunt diferenţele dintre contractul nou şi cel vechi.

Nu mică i-a fost mirarea când a descoperit că prin noul contract, Electrica se pune la adăpost. Mai exact a fost eliminat un paragraf important pentru consumatori. Paragraful viza drepturile consumatorilor în cazul distrugerilor aparatelor electrocasnice ca urmare a fluctuației de tensiune.

Prin noul contract practic furnizorul de energie nu se mai obligă să despăgubească clientul în cazul în care i se strică aparatele electrocasnice din cauza fluctuațiilor de tensiune.

Nu cred că a fost vorba de o scăpare a Electrica, Pur și simplu au vrut să scape de orice responsabilitate în cazul unor pagube ca urmare a unei avarii. Nu mi se pare corectă această practică”  a declarat pentru observatorulph.ro, o ploieşteancă.

Clientul nu are decât două obţiuni, în acest caz. Fie îşi asigură bunurile, fie dă în judecată furnizorul de energie electrică dacă i se produc pagube.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

sursa http://www.observatorulph.ro/shopping/82275-mega-magaria-electrica-ce-surpriza-ti-a-pregatit-prin-noul-contract?sursa=OneSignal

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor