logo
RNTV Live

Noi trolee au sosit la Ploieşti/ FOTO

troleu-nou-3
Mihai Constantinescu

Noi trolee au sosit la Ploieşti! Este vorba mai exact de două astfel de mijloace de transport care fac parte din lotul de 20 de troleibuze noi,achiziționate prin intermediul proiectului “Achiziție mijloace de transport public – troleibuze 12 m, Ploiești, Tg. Jiu” Cod SMIS 128120, care este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020. Primele 5 troleibuze vor fi  livrate până la sfârșitul lunii mai 2021 și vor intra rapid în circulație.

Obiectivul general este îmbunătățirea transportului public, prin achiziția de material rulant de tip troleibuz pe rutele de transport public selectate, printr-o abordare integrată, bazată pe Planul de mobilitate urbană durabilă pentru Polul de Creștere Ploiești.

Acesta noi trolee vor ajuta la reducerea emisiilor de carbon . De asemenea, vor ajuta şi la și creșterea atractivității transportului public în comun, prin asigurarea de condiții superioare (vehicule moderne, cu podea joasă, 100% electrice, cu zero emisii, mai rapide, mai puțin zgomotoase, cu facilități STI – sisteme tehnice inteligente), respectiv prin oferirea alternativelor de transport, descurajarea deplasărilor cu autoturismul personal și creșterea numărului de persoane care vor utiliza transportul public.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/elev-al-unei-scoli-de-soferi…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/consumatori-ilegali-depistati…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor