logo
RNTV Live

Noi măsuri în urma amenințării cu BOMBĂ de la Spitalul Județean și Kaufland

cort spital 3
rnews

Persoana care a încercat să facă o glumă privind amplasarea unor bombe la Spitalul Județean și Kaufland își va da seama că oamenii legii nu au simțul umorului.

O noapte întreagă echipe specializate în căutarea și dezamorsarea materialelor pirotehnice au fost în alertă pentru a descoperi cele două bombe anunțate telefonic de către o persoană rămasă necunoscută în acest moment. Cazul a fost preluat de către BCCO Ploiești și DIICOT pentru identificarea persoanei care a produs panică într-un oraș întreg.

Vă reamintim faptul că în urma anunțului privind existența unor BOMBE, 150 de persoane au fost evacuate din supermarketul Kaufland, iar alte 30 de persoane (apartinători ai bolnavilor) au scoase în fața Spitalului Județean.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform Legii 535/2004 privind prevenirea și combaterea terorismului, iar ancheta va fi continuată de către Brigada de Combatere a Crimei Organizate și Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor