logo
RNTV Live

NOI CONTRACTE SEMNATE PRIN PNRR

Daniel

Noi contracte pentru mai multe primării din Prahova, prin Programul Național de Redresare și Reziliență. Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a publicat, luni, lista cu contractile cu  finanțare europeană. Pe lista respectivă se regăsesc 15 localități din Prahova.

Contractele, în valoare totală de 400.000.000 lei, au fost încheiate între autorități publice locale din 230 unități administrativ-teritoriale și Ministerul Dezvoltării. Acestea vizează asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, prin achiziționarea unor puncte de încărcare pentru vehicule electrice, dezvoltarea unor sisteme inteligente de management local, precum și realizarea și extinderea unor rețele de supraveghere video.  Pe lista contractelor de finanțare semnate se află și 15 locaități din Prahova, fiind vorba de Balta Doamnei, Băicoi, Boldești Scăeni, Bucov, Câmpina, Cornu, Gornet Cricov, Iordăcheanu, Posești, Plopu, Puchenii Mari, Sălciile, Șirna, Teișani și Vărbilău. Cea mai mare sumă merge către Băicoi – peste 3 milioane de lei, pentru proiectul asigurarea de sisteme TIC in UAT Orașul Băicoi.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor