logo
RNTV Live

Ploieşti: Anunţ important pentru noaptea de Înviere

cimitir Mihai Bravu
Mihai Constantinescu

Pentru noaptea de Înviere, reprezentanţii SGU Ploiești fac un apel către ploieşteni să nu intre cu mașinile în cimitirul Mihai Bravu pentru a nu se crea aglomeraţie.

”În vederea evitării incidentelor în incinta cimitirului Mihai Bravu, în perioada Sărbătorilor Pascale – cu precădere în noaptea Învierii, societatea noastră face apel la înțelegere din partea conducătorilor de autoturisme, în sensul deplasării, fără acestea din urmă, la biserica din incinta cimitirului.

Solicităm acest lucru, în baza experienței anilor anteriori, având în vedere numărul mare de cetățeni prezenți, în această perioadă, la cimitirul menționat mai sus. În același timp, rugăm cetățenii să respecte indicațiile personalului societății, care se ocupă cu asigurarea pazei în incinta tuturor cimitirelor pentru asigurarea accesului, în mod civilizat, pe aleile acestora”, au precizat reprezentanţii SGU Ploieşti.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/in-noaptea-de-1-spre-2-mai-inviere/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/modernizarea-zonei-dambu/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor