Nicuşor Dan îi dă în judecată pe Ponta şi Ghiţă pentru calomnii repetate. Daune uriaşe

https://republikanews.ro/nicusor-dan-ii-da-judecata-pe-ponta-si-ghita-pentru-calomnii-repetate-daune-uriase/
https://republikanews.ro/nicusor-dan-ii-da-judecata-pe-ponta-si-ghita-pentru-calomnii-repetate-daune-uriase/

Nicuşor Dan s-a prezentat miercuri la Tribunalul Bucureşti pentru a depune acţiuni împotriva lui Victor Ponta şi lui Sebastian Ghiţă pentru “repetatele calomnii”în privinţa legăturii cu George Soros. Liderul Uniunii Salvaţi România a declarat că cere daune morale în valoare de 500.000 lei.
“În urma repetatelor calomnii la care am fost supuşi, depunem azi la Tribunalul Bucureşti o acţiune împotriva lui Ponta Viorel Victor şi o acţiune împotriva lui Ghiţă Sebastian Aurelian, pentru repetatele calomnii pe care le-au adus USR şi mie personal şi cerem suma de 500 mii lei daune morale, prejudicii de imagine. Este vorba de această campanie infamă cum că suntem oamenii lui Soros. Este o campanie care ne aduce aminte şi de anii ’50. Vor urma şi alţii, pentru că deşi la inceput am luat în râs această chestiune, ea pare că ne afectează imaginea şi este normal ca într-o societate democratică cine greşeşte să plătească” a spus Nicusor Dan pe treptele tribunalului.
El a avertizat că orice persoană care va face această acuzaţie va fi de asemenea dusă în instanţă.
“Propaganda mincinoasă că USR ar fi fost creat de Soros, ce aminteşte de isteria ceauşistă cu agenturile străine, a adus atingere imaginii mele şi a USR. De aceea, astăzi mă adresez instanţei de judecată. Cei care au răspândit această minciună trebuie să poarte o responsabilitate juridică pentru calomnii şi neadevaruri” a fost comentariul pe care Dan l-a facut şi pe pagina sa de Facebook.

sursa HotNews.ro

tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here