”Nicușor Dan a oprit plata ajutorului de căsătorie pentru familiile tinere” anunță Gabriela Firea

angajare

Gabriela Firea susține că aproape 7.000 de tinere familii așteaptă să primească banii, însă primarul general al Capitalei Nicușor Dan că a oprit plata ajutorului de căsătorie pentru familiile tinere, acuză aceasta.

”Încă o dovadă, dacă mai era nevoie, a bătăii de joc din Noul București! Peste 7.000 de familii tinere așteaptă ajutorul de căsătorie de la Primăria Capitalei. Nicușor Dan a oprit plățile, încălcând hotărârea consiliului general care obligă instituția să ofere acest sprijin. Încă o dată, actualul primar general își face propriile legi”, a scris luni pe Facebook Gabriela Firea. 

Ministrul Familiei spune că CGMB a aprobat, în 2017, la propunerea ei, un sprijin de 1.500 de lei pentru fiecare cuplu la început de drum, imediat după căsătorie și că, până la alegerile din septembrie 2020, aproape 22.000 de tineri au primit acest stimulent pentru constituirea familiei.

Gabriela Firea spusține că de aproape doi ani tinerii căsătoriți nu au mai primit un leu.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:Gabriela Firea: ”Nicușor Dan a oprit plata ajutorului de căsătorie pentru familiile tinere” (antena3.ro)

mediu

PLOIESTI TV LIVE 👇 (apasati play si puteti urmari Ploiesti TV live)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here