logo
RNTV Live

Nicoleta Crăciunoiu responsabilă de moartea angajatului înțepat de viespe? Vezi cine face aceste acuzații

nicoleta craciunoiu
rnews

Facem ce facem și tot la Nicoleta Crăciunoiu ajungem. Vorbim desigur despre directorul economic al Primăriei Ploiești. Iată că după ce a fost acuzată că a distrus sportul ploieștean și a pus pe butuci transportul public din municipiu, acestea fiind poate cele mai mari rele făcute de Nicoleta Crăciunoiu, acum ea este acuzată de crimă!

Cel puțin asta reiese din reacția pe care a avut-o deputatul Laura Moagher la aflarea veștii că un angajat al Parcului Constantin Stere Bucov a murit înțepat de o specie rară de viespe. Iar deputatul are și argumente când o consideră pe Nicoleta Crăciunoiu vinovată de această tragedie.

Mai exact, directorul economic nu a aprobat fondurile necesare pentru efectuarea serviciului de dezinsecție și deratizare. Iată ce a declarat deputatul Laura Moagher pentru Observatorulph.ro:

„Este o tragedie ce s-a întâmplat. Iar totul se întâmplă că Primăria nu a efectuat plățile pentru aceste servicii de dezinsecție. O să fac personal o adresă către Primăria Ploiești prin care cere o anchetă. Voi cere Nicoletei Crăciunoiu să ne spună conform cărei legi nu a fost plătită dezinsecția. Noi am cerut, pe timpul cât eram director, să lase parcul să facă licitație pentru dezinsecție. O altă adresă către Primărie va fi făcută de directorul Parcului. Poate cineva din Primărie să dea vreo explicație familiei? Bărbatul are doi copii. Sunt două adrese transmise la Parc. Prima pentru efectuarea dezinsecției în perioada 19 – 31 aprilie și a doua pentru 3 – 10 mai, dar nu s-a făcut dezinsecție și, oricum, am înțeles că era numai pentru țânțari, în condițiile în care aici sunt mii de vizitatori și avem atâtea animale. I-aș ruga pe cei de la Primărie să vină să stea la căpătâiul persoanei decedate, alături de soție și de cei doi copii. Așa nu se mai poate! A murit un om din cauza lipsei dezinsecției”.

Reamintim că ieri dimineață, un angajat al Parcului, un bărbat în vârstă de 54 de ani, a fost înțepat de o viespe în timp ce se afla la lucru și a intrat în șoc anafilactic.

Un coleg al bărbatului a alertat imediat ambulanţa şi paza parcului. Medicii de la ambulanță au efectuat manevre de resuscitare timp de o oră, însă bărbatul nu a putut fi salvat. În acest moment, toți angajații Parcului Constantin Stere și ai Grădinei Zoologice se tem să mai meargă la lucru.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor