Preşedintele Senatului și liderul Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a salutat adoptarea de către Camera Deputaţilor a proiectului legii pensiilor. Într-o postare pe Facebook, Ciucă a subliniat că PNL și-a ținut promisiunea de a sprijini creșterea pensiilor românilor și a salutat votul pozitiv al Camerei Deputaților, evidențiind contribuția parlamentarilor PNL la acest demers.

Ciucă a menționat că PNL a urmărit ca proiectul de lege să fie adoptat în regim de urgență, pentru ca majorările de pensii să ajungă cât mai rapid la beneficiari. El a reiterat angajamentul liberalilor față de asigurarea unui nivel de trai corespunzător pentru vârstnicii României, subliniind că orice majorare a pensiilor trebuie să fie în concordanță cu bugetul consolidat al statului pentru a asigura sustenabilitatea măsurilor.

Nicolae Ciucă a evidențiat și că în ultimii patru ani, PNL a majorat punctul de pensie de trei ori, de la 1.265 lei la 1.785 lei. Plenul Camerei Deputaților a adoptat, luni, proiectul legii pensiilor elaborat de Guvern.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *