Nico – O Lume Mai Bună

Costin

Artista Nico și îngerul Maya se alătură unui proiect fără precedent, realizat cu sprijinul republikanews.ro și RNTV.

Videoclipul reprezintă o producție a Proton Production, o provocare lansată de republikanews.ro și un test pentru RNTV, un post de televiziune din Prahova. Generosul spațiu destinat filmării a fost pus la dispoziție de către Stera Group SRL, reprezentată de Stelian Burian. Îngerul prezent în videoclip poartă numele de Maya Alessia Tanasescu. Contribuții semnificative au provenit și de la Alina Tanasescu și Cristi Georgescu, moderatori ai emisiunilor “Turul de Forță” și “Față Verso” de la RNTV. Printre figuranți se regăsesc nume precum Costin Dumitrache, Andrei Dragnea, Alexandru Negroiu, George Soare, Mihai Răducanu și Theodor Tanasescu.

Versurile au fost compuse de Ovidiu Iordache, compozitori Nicoleta & Laurentiu Matei.

Proiectul a fost o concepție A.C.Tanasescu.

Recuzita a fost pusa la dispoziție de Ekonational Distribution S.R.L.

Regia videoclipului și imaginea a fost asigurata de DORK – Dan Paraschiv.

Un proiect realizat în parteneriat cu Filarmonica Ploiești (coloana sonora) Cristian Duca – pian; Silviu Gherasimescu – vioara; Florin Georgescu – inginer de sunet și mixaj.

Mulțumiri aduse Companiei Senia Music prin amabilitatea Doamnei Elisabeta Menadi pentru asigurarea transportului unui pian de concert.

Mulțumiri aduse Asociației Culturale Momentum pentru sprijinul logistic.

Mulțumiri aduse Filarmonicii Ploiești prin amabilitatea domnului Director Vlad Mateescu pentru întreaga organizare din punct de vedere muzical.

Mulțumiri aduse întregii echipe RNTV, republikanews.ro, Ekonational Distribution S.R.L. și Stera Group S.R.L.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor