logo
RNTV Live

Nichita Stănescu-Inimă și vers în cadrul Liceului Tehnologic „1 Mai” Ploiești

433127122_897620375622260_4745947076902276190_n
Constantin Corina

În timpul Festivalului Nichita Stănescu, Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești, în colaborare cu „Bes Romania”, au adus în inimile elevilor proiectul „Nichita Stănescu – muzică și versuri”.

În data de 22 martie 2024, o întâlnire memorabilă a avut loc în cadrul Liceului Tehnologic „1 Mai” Ploiești între elevii din patru licee din Ploiești și personalități marcante ale scenei culturale: distinsa actriță Manuela Harabor, inovativa poetă Sasha Svet, și regizorul, poetul și actorul Toma Enache. Astfel, prin aceasta activitate fost o celebrare autentică a poeziei, care a reușit să însuflețească și să inspire tineretul participant.

Această inițiativă ambițioasă și plină de inovație a adus poezia în centrul atenției, inspirând tinerii entuziaști și oferind o nouă perspectivă celor care încă nu au descoperit în profunzime și frumusețea acestei arte.

„Nichita Stănescu – muzică și versuri” reprezintă o punte între generații, marcând tradiția prin inovație și readucând poezia în centrul dialogului cultural contemporan.

Această inițiativă s-a desfășurat sub auspiciile programului „Ploiești – Capitala Tineretului din România 2024″, având ca principal obiectiv implicarea unui public divers într-o serie de evenimente socio-culturale și educative, menite să îmbogățească peisajul cultural local.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor