logo
RNTV Live

Nica după tragedia de la Movila:”Regret enorm ce s-a întâmplat”/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Nica după tragedia de la Movila:”Regret enorm ce s-a întâmplat”

“Regret enorm ce s-a întâmplat și mă consider principalul vinovat”! Este declarația făcută de medicul Bogdan Nica, managerul Spitalului Județean de Urgență Ploiești. El spune că va decide dacă va demisiona sau nu din funcție, deoarece se simte responsabil pentru incidentul de joi dimineață, când un salon în care erau internați bolnavii de COVID-19 a luat foc.

Managerul Spitalului de Urgență Ploiești a organizat o conferință de presă după ce doi pacienți au murit carbonizați într-un salon al Spitalului Movila. Chiar dacă este o anchetă în curs, și nu se știe cauza exactă a producerii incendiului, doctorul Bogdan Nica spune că se consideră principalul vinovat. El a precizat că în cursul zilei de joi se va gândi dacă își va da demisia sau nu, dar până atunci va sta la dispoziția organelor de cercetare penală.

În ceea ce privește autorizația pentru securitate la incendiu, managerul SJU susține că, din momentul în care Consiliul Județean Prahova a alocat buget unităților medicale, s-au făcut investiții la clădirea spitalului de boli infecțioase, tocmai pentru obținerea avizului ISU.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/accident-rutier-pe-dn1-5/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor