logo
RNTV Live

Nenorocirea de la hala din Mizil nu lasă angajaţii fără loc de muncă/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Nenorocirea de la hala din Mizil nu lasă angajaţii fără loc de muncă.

O hala din Mizil unde se produceau mezeluri a fost mistuita de flăcări la începutul săptămânii trecute.  Din păcate, focul a mistuit totul în calea sa, astfel că, pe lângă pagubele materiale , peste 700 de angajați ar fi trebuit sa rămână fără un loc de munca. Invitata în studioul Ploiești Tv, Cristina Stoichici, directorul AJOFM Prahova, a declarat ca s-a găsit o soluție de sprijin și înțelegere din partea angajatorului. Astfel, niciun om nu va pleca acasă în perioada urmatoare

Nenorocirea de la hala din Mizil nu lasă angajaţii fără bani în buzunare

Peste 700 de persoane ar fi trebuit sa intre in somaj tehnic dupa ce hala in care lucrau a fost cuprinsă de flăcări. Dincolo de pagubele materiale, tragedia s-a răsfrans inclusiv asupra celor care lucraru aici, speriaţi de gândul că vor rămâne fără un loc de muncă.

Din fericire, angajatorul a declarat ca niciunul dintre oameni nu va pleca acasă în perioada următoare. Informaţia a fost făcută publică de către directorul AJOFM Prahova, Cristina Stoichici.

Incendiul a izbucnit marti noapte . A cuprins o hală de 7000 de metri pătraţi, dar şi o clădire de birouri. A fost o interventie dificilă. Un fum greu făcea imposibilă inaintarea pompierilor, iar în interior se aflau şi două butelii cu azot. Din nefericire, doi pompierii, primii ajunşi la intervenţie au fost răniti. Unul dintre ei mai grav, astfel ca medicii au decis să îl intubeze. Unul dintre cei doi are 42 ani şi a suferit arsuri de gradul II pe aproximativ 15 % din suprafața corporala. Are arsuri de căi aeriene superioare şi este intubat. Colegul său are 40 ani arsuri şi a suferit arsuri de gradul I pe aproximativ 5 % din suprafaţa corporală.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ploiesti-tv-organizeaza-o…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor