logo
RNTV Live

Graţiela Gavrilescu: “Negocierile pentru formarea noului guvern durează prea mult!”

gratiela-gavrilescu
Mihai Constantinescu

Graţiela Gavrilescu: “Negocierile pentru formarea noului guvern durează prea mult!”.

Într-o postare pe Facebook, deputatul umanist Graţiela Gavrilescu atrage atenţia asupra situaţiei grave în care se află România.

“Negocierile pentru formarea noului guvern durează prea mult!Sunt multe probleme, multe crize care trebuie gestionate urgent și cu profesionalism!Bugetul 2022 trebuie fundamentat corect, dacă vrem să nu ne rupem gâtul după toate împrumuturile și cheltuielile aberante din acest an și din cel încheiat!Ceața politică în care bâjbâim este profitabilă cuiva din moment ce se prelungește și chiar este, voit, îngroșată.

Ultimele două perdele de fum, menite să distragă atenția și să polarizeze și mai mult societatea, sunt prea de tot:“Ideea” liberalo-useristă de a fi taxați nevaccinații care ajung la ATI și cea “liberală” de a-i obliga pe profesorii care acordă meditații să aibă case de marcat! Prima- neconstituțională 100%, a doua- stupidă și odioasă pentru profesorii… “ghinioniști”, cărora guvernul nu a fost capabil să le mărească salariile…”, a explicat deputatul.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-parc-dintr-o-localitate/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor