logo
RNTV Live

Ploieşti: A dat de necaz după ce a găsit o sumă frumuşică de bani

unitate medicală Aţi ajuns acasă fără portmoneu? Poliţiştii ploieşteni vă aşteaptă să îl recuperaţi. Nu conţine acte ci doar bani
Mihai Constantinescu

A dat de necaz după ce a găsit o sumă frumuşică de bani. Totul i s-a petrecut ieri, în Ploieşti, unui bărbat neatent. În timp ce se afla în incinta unui supermarket din Ploiești, ar fi pierdut suma de 2.100 de lei. La scurt timp, o femeie ar fi observat pe pardoseală banii, moment în care i-ar fi introdus în geanta personală. Între timp, bărbatul a anunţat poliţia şi s-a porit pe urmele celi care îi găsise.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate. În cauză, a fost întocmit  dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

Reamintim că, din punct de vedere legal, însuşirea unui bun găsit sau ajuns din eroare ori în mod fortuit în posesia altei persoane, care nu îl predă autorităților în termen de 10 zile, constituie infracțiune.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/razii-de-proportii-acum-in-prahova/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/perchezitii-de-amploare…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor