logo
RNTV Live

Născuți învingători! Copii din sistemul de asistență maternală din Prahova cu rezultate deosebite la învățătură

burse elevi
Mihai Constantinescu

Născuți învingători! Copii din sistemul de asistență maternală din Prahova cu rezultate deosebite la învățătură!

La finalul unui an școlar plin provocări, incertitudini și emoții copiii și tinerii care sunt ocrotiți în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova au din nou motive să fie mândri și fericiți.

Orele de studiu, ambiția și perserverența s-au reflectat în rezultatele obținute pentru care au fost răsplătiți cu premii și medii foarte bune la examenele pe care le-au susținut.

În lista premianților din acest an se regăsesc aproximativ 50 de copii și tineri din sistemul de asistență maternală, din familiile de plasament și din centrele rezidențiale.

Dintre aceștia cei din clasele primare, gimnaziale și liceale au obținut medii peste 9,00 la finalul anului școlar, iar cei care au absolvit liceul au promovat examenele de bacalaureat cu note peste 9,50 și urmează să se înscrie la facultate. De asemenea, 8 tineri sunt studenți și sunt susținuți prin burse acordate pentru merite deosebite. Unul dintre ei este înscris la master și beneficiază de o bursă de studii în Luxemburg prin programul Erasmus și alți doi urmează să-și continue studiile prin aceste programe masterale.

Vezi și https://portal.republikanews.ro/conditii-inumane-soferi/

Vezi și https://portal.republikanews.ro/urs-cazut-in-fosa-septica/

Pentru mai multe știti, viyitați site-ul republikanew.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor