logo
RNTV Live

Nae Constantin și jucătorii au vorbit despre problemele de la Petrolul

protest_petrolul
Dumitrescu Vlad

Nae Constantin și elevii săi au vorbit la finalul partidei cu U Cluj despre problemele financiare prin care trece Petrolul Ploiești.

Meciul de pe arena „Ilie Oană” din Petrolul Ploiești și Universitatea Cluj a început cu un protest al fotbaliștilor ploieșteni, nemulțumiți de situație financiară de la club.

Aceștia au afișat un banner pe care scria ”PLECAȚI” și au refuzat jocul timp de 30 de secunde.

La finalul protestului, elevii lui Nae Constantin și-au făcut datoria și au reușit să câștige partida cu scorul de 2-0, grație golurilor marcate de Meijers și Cioiu.


Protestul jucătorilor a continuat și la finalul partidei, moment în care au vorbit, într-o oarecare măsură despre problemele financiare de la Petrolul.

Meijers: Banii nu definesc calitatea pentru mine

”Banii nu definesc calitatea pentru mine. Suntem un grup unit, o familie. Luăm masa împreună, practic ne simțim ca frații. Desigur că sunt importanți și banii pentru mine, dar și lucrurile despre care vorbeam sunt importante.

Nu pot vorbi în numele altora, dar încercăm să ne ajutăm unul pe altul. Este o situație dificilă. Nu vreau să vorbesc mai mul pentru că nu asta e treaba mea” a susținut Bart Meijers.

Marius Cioiu: Acest lucru te deranjează


 
”Mă bucur că am marca și că mi-am ajutat echipa să câștige în seara aceasta. Este o victorie importantă mai ales cu aceste probleme.

Am încercat să tragem un semnal de alarmă și la începutul acestei partide. Nu este în regulă ceea ce se întâmplă cu aceste probleme financiare.

Eu mă descurc, nu am o vârstă înaintată ca și colegii mei, dar nici nu am reușit precum colegii mei Constantin Budescu și Gicu Grozav să strâng ceva bani din fotbal. Ei au reușit.

Din păcate, să joci și să nu primești bani…e greu că e munca ta. Acest lucru te deranjează. Nu este în regulă.

Sper să se rezolve cât mai repede și cu acest semnal de alarmă pe care l-am tras și să revenim pe linia de plutire, cu bani și cu tot ce se întâmplă”, a susținut Marius Cioiu.

Nae Constantin: Nu este ușor

”29 de puncte. Sunt multe puncte pentru cum suntem noi în momentul de față. Am format un grup bun și cred că se vede acest lucru în momentul în care intră în teren.

Nu este ușor nici pentru ei, dar nici pentru mine. Nu știu câți antrenori…nu aș vrea să mai vorbesc…dar e greu să fii antrenor în condițiile care sunt în momentul acesta la Petrolul.

Nu este ușor. Financiar stăm prost, cu terenul de antrenament stăm prost. Dacă am avea oameni lângă noi nu am avea atâtea probleme.

Nu sunt toți oamenii care ar trebui să fie lângă noi. Echipa este a orașului, este a județului. Vedeți că este o echipă iubită. Lumea vine la stadion, ne încurajează.

E păcat ca o echipa precum Petrolul să nu poată să fie finanțată. Sperăm să se rezolve. De un an și jumătate eu tot sper să se rezolve, dar văd că în continuare nu se rezolvă.

Speranțe sunt, promisiuni au fost tot timpul. Este greu de gestionat această situație”, a susținut Nae Constantin, tehnicianul Petrolului Ploiești.

Constantin Budescu: Au venit sponsorii la noi

”Pentru noi este important să se rezolve problemele financiare. Nu s-au făcut antrenamente săptămâna aceasta, dar la meci, așa cum ați văzut, am intrat bine în teren.

Noi suntem un grup destul de unit și merităm condiții mai bune. Eu am ceva experiență de genul ăsta, am mai trecut prin multe perioade precum aceasta la Astra și le mai spun câte ceva colegilor.

Eu zic că nu o să avem deznodământul celor de la Astra. Problemele o să se rezolve. Au venit sponsorii la noi, în vestiar, și ne-au asigurat că o să fie din ce în ce mai bine”, a susţinut Constantin Budescu.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor