logo
RNTV Live

NAE CONSTANTIN, NEMULȚUMIT DE EGAL

Marin Andreia

Partida amicală dintre Petrolul și divizionara secundă Metaloglobus s-a încheiat nedecis, 2-2. Golurile lupilor au fost marcate de Mario Bratu și Lucian Dumitriu. Antrenorul ploieștenilor, Nae Constantin, s-a arătat nemulțumit de rezultat și de prestația elevilor săi.

Metaloglobus a deschis scorul imediat după startul întâlnirii, sârbul Zukanovici punctând cu un șut din interiorul careului, iar egalarea a venit spre finalul primei reprize, atunci când Bratu a trimis precis de la 12-13 metri. După reluare, Dumitriu i-a adus pe petroliști în avantaj, însă, la una dintre ultimele faze ale întâlnirii, Cazan a înscris, cu o lovitură de cap, stabilind scorul final la 2-2.

Pentru formația ploieșteană urmează primul meci oficial al anului pe „Ilie Oană”, ce se va disputa sâmbătă, de la ora 17.00, cu Chindia Târgoviște.

La sfârșitul meciului amical cu Metaloglobus, localnicii prezenți au ținut să se fotografieze cu Constantin Budescu, unul dintre cei mai îndrăgiți fotbaliști ai echipei ploieștene. “Budi” a rezistat cu stoicism asaltului zecilor de copii.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor