logo
RNTV Live

Nae Constantin: Mă așteptam la mai mult de la noi să fiu sincer

nae_constantin_galben
Dumitrescu Vlad

Remiză albă între Petrolul Ploiești și Unirea Slobozia, în a doua etapă din grupele Cupei României! La finalul partidei, antrenorul Nae Constantin s-a declarat dezamăgit de jocul prestat de elevii săi și, implicit, de rezultat.

”Un meci pe care ne-am dorit să îl câștigăm, dar nu am reușit. Am avut ocazii, situații, dar nu am reușit să înscriem. E păcat că nu suntem concentrați pe ce avem de făcut și cred că odată cu rezultatul ăsta, șansele să mergem mai departe s-au terminat pentru noi.

Nu am cum să fiu fericit. Am jucat pe terenul nostru, cu un adversar de Liga 2, dar mă așteptam la mai mult de la noi să fiu sincer și mă așteptam să înscriem.

Avem un lot mare, meciuri destul de dese, era o oportunitate pentru unii jucători să joace mai mult. Ultimul trofeu câștigat de Petrolul este o Cupă și ne-am dorit să mergem mai departe”, a susținut Nae Constantin, antrenorul Petrolului Ploiești, care a refuzat să comenteze decizia lui Tamaș de a depune plângere penală împotriva sa.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor