logo
RNTV Live

Nae Constantin: Irobiso nu avea voie să facă gestul ăla

antrenor_contantin
Dumitrescu Vlad

Petrolul Ploiești continuă seria rezultatelor pozitive. Formația ploieșteană a câștigat duelul cu UTA Arad cu scorul de 2-1, în etapa a 17-a din Liga 1. La pauză scorul era 0-0, însă elevii lui Nae Constantin au deschis scorul în minutul 51 prin Jair, care a marcat de la 11 metri. Irobiso a dublat avantajul ”Lupilor” în minutul 67, însă arădenii au redus din diferență în minutul 76, prin Otele.

Finalul partidei i-a prins pe lupi în zece, după ce Irobiso a luat cartonaș roșu pentru un gest imprudent .

La finalul partidei, Nae Constantin s-a declarat mulțumit de rezultatul meciului cu UTA Arad. Antrenorul ploieștenilor a mărturisit că este supărat pe Christian Irobiso.

Totuși, Nae Constantin a transmis că Irobiso nu va fi amendat de club pentru că banii pe care îi primesc jucătorii galben-albaștrilor sunt oricum puțini.

”E important că am câștigat, cu asta rămânem, cu cele trei puncte. Cred că suntem bine în momentul ăsta. Irobiso nu avea voie să facă gestul ăla. E roșu fără discuție. Sunt supărat pentru că făcuse un meci bun. Probabil va fi suspendat două etape. Ne descurcăm, avem oameni să îl înlocuiască (…)

Irobiso nu cred că va fi sancționat. La noi sunt și așa bani puțini. Trebuie să învețe din asta. O să îl mustrăm puțin, îl punem să dea o bere și o pizza la băieți”, a susținut Nae Constantin, antrenorul Petrolului.

Tehnicianul formației ploieștene a vorbit și despre problemele pe care le întâmpina atunci când vine vorba despre locul în care elevii săi trebuie să se antreneze.

”Muncim mult în condiții grele. Vorbesc despre partea sportivă. Ne chinuim cu terenul de antrenament. Nu știm niciodată unde ne antrenăm, dar nu vreau să mă plâng. Muncim mult, e adevărat, iar asta se vede în teren.

Obiectivul meu personal este următorul meci. Ne dorim să câștigăm meciul din Cupă. Următorul meci din campionat e cu Sepsi și ne dorim să scoatem maximum. Obiectivul clubului este evitarea retrogradării. Despre play-off sau play-out putem vorbi la finalul sezonului regulat. Lupta e grea în continuare”, a declarat Nae Constantin.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor