logo
RNTV Live

NAE CONSTANTIN: ”Am avut un început de meci mizerabil. Inexplicabil!”. Petrolul a pierdut pe Cluj Arena

u-cluj-petrolul-3-1-play-off-liga-2-Mediafax_Foto-Flaviu_Buboi-12-2048×1365
Oana Stoica

U Cluj s-a impus clar în fața celor de la Petrolul Ploiești, 3-1, într-o partidă care a contat pentru etapa cu numărul 6 a play-off-ului Ligii a 2-a, ediția 2021-2022. 

A fost atmosferă de mare derby, marți seară, pe Cluj Arena. Peste 15.000 de suporteri ai gazdelor au luat cu asalt stadionul din centrul municipiului creând o atmosferă senzațională încă din debutul jocului.

Tensiunea de mare meci s-a risipit încă din minutul 6, atunci când Tescan a deschis scorul după o gafă a defensivei “lupilor”, cu Huja în prim plan: 1-0!

Gazdele au presat continuu iar Florin Ilie (18) a majorat ecartul, lovitura sa de cap scuturând plasa nefericitului Avram: 2-0!

După alte 8 minute, același Tescan a dus tabela la un neverosimil 3-0, scor care reflecta cu precizie diferența de atitudine dintre cele două combatante!

“Petroliștii” s-au văzut în careul advers doar după minutul 30, atât Meijers cât și Tucaliuc luând la țintă barele porții apărate de Gorcea!

Beneficiind de suportul publicului, unul substanțial, “șepcile roșii” au făcut cel mai bun joc al sezonului, din păcate pentru ploieșteni chiar în meciul cu ei…

Mitanul secund a avut ceva suspans, mai ales atunci când Diarra (63) a reușit să marcheze din penalti-ul corect acordat după un fault evident al portarului asupra lui Mazarache: 3-1!

Același Diarra (70) a fost la un pas de a doua reușită dar, singur cu portarul, a preferat un dribling în plus, inchizandu-si unghiul favorabil de 2-3!

Petrolul a jucat finalul în zece oameni, deoarece Diarra s-a accidentat în min. 74 şi nu a mai putut continua jocul, după ce antrenorul Nicolae Constantin efectuase toate schimbările.

Gazdele au obținut chiar totul iar Petrolul nu a putut să mai facă nimic concret după o primă jumătate de oră jucată mizerabil.

La pauză, fani ai gazdelor de la tribuna a doua au încercat să pătrundă în perimetrul rezervat oaspeților pentru a se război, dar forțele de ordine au reușit să stabilizeze situația, arestând un tânăr recalcitrant peste măsură!

Urmează duminică, 1 Mai, de la ora 14:30, meciul cu CSA Steaua, un joc care se anunță extrem de dificil, Petrolul fiind practic obligată să nu mai gafeze și să câștige!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor