logo
RNTV Live

Municipalitatea ploieşteană, pregătită să intervină pentru combaterea poleiului şi a eventualelor depuneri de zăpadă. Unde s-a intervenit deja

utilaje deszăpezire
Mihai Constantinescu

Municipalitatea ploieşteană, pregătită să intervină pentru combaterea poleiului şi a eventualelor depuneri de zăpadă. Comandamentul de iarnă este activ în acest moment.

În prezent, operatorul de salubritate are pregătite pentru intervenţie 15 sărărițe din care: 6 sărărițe – capacitate mică Toyota, 6 sărărițe cu lamă – capacitate medie 5 – 7mc și 4 sărărițe –  capacitate mare de 10 mc.

În caz de nevoie, la nivelul municipiului Ploieşti sunt pregătite sa intervină suplimentar alte 15 utilaje sărărițe.

Comandamentul local pentru deszăpezire este activ. Se va interveni prompt, încă din cursul acestei seri, pentru a se păstra în bună funcţionare drumurile din Ploieşti. Activităţile se vor desfăşura conform gradelor de urgenţă stabilite în planul operativ de deszăpezire şi combatere a poleiului al Municipiului Ploieşti.Vom depune toate eforturile necesare pentru înlăturarea impedimentelor cauzate de depunerile de gheaţă sau eventualele căderi de zăpadă, aşa încât să asigurăm transportul public urban, dar şi accesul spre unităţile medicale sau alte puncte de importanţă de la nivelul comunităţii ploieştene” a declarat, primarul Andrei Volosevici.

În week-end, edilul a dipus deja începerea activităţilor pentru combaterea poleiului pe drumurile principale şi podurile din oraş.

S-a acţionat preventiv cu material antiderapant pe poduri şi pante, urmând ca, atunci când temperatura exterioară va ajunge la 1oC sau 0oC, să se intervină pentru combaterea depunerii stratului de gheaţă şi pe străzile încadrate la categoriile Urgenţă 1 şi 2, respectiv arterele principale de circulaţie şi străzile de legătură din cartiere, conform planului operativ de acţiune pe timpul sezonului rece.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/scandal-la-spitalul-judetean…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor