logo
RNTV Live

Doi muncitori, grav răniţi în incendiul de aseară de la Colceag. Unul va fi transferat la un spital din Belgia/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Muncitori răniţi în incendiul devastator din Prahova! Doi muncitori au fost grav răniţi în incendiul de aseară de la Colceag.

Detalii AICI şi AICI

Cei doi muncitori, cu vârste de 59 și respectiv 64 de ani prezintă arsuri de gradul III și IV pe 60%, respectiv 70 % din suprafaţa corporală. Iniţial au fost duşi la UPU Ploieşti pentru a fi stabilizaţi.

Unul dintre răniţi va fi transferat la Spitalul Militar „Reine Astrid” din Belgia. Cel de-al doilea are şi el nevoie de ajutor de la un spital din străinătate. În acest moment autoritățile așteaptă un răspuns de la spitalul AKH Viena, a anunțat Ministerul Sănătății, marți dimineață.

Vă reamintim că incendiul s-a produs la o societate comerciala ca are ca obiect de activitate fabricarea produselor obținute din prelucrarea țițeiului.

Anuntul despre producerea incendiului a fost dat la ora 18.53. Forțele de intervenție s-au retras la ora 01.35.


Ca urmare a incendiului au ars: un autotren încărcat cu 22 de cuburi de plastic, bunuri depozitate in hala ( 1 strung, 1 stivuitor, 1 autoturism marca Aro, motoare electrice și pompe pentru transport lichide, anvelope auto, elemente de mobilier și alte 2 autotursime)

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/mobilizare-de-exceptie-in-magureni/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor