Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost alertați despre producerea unui accident rutier în comuna Florești.

Potrivit informațiilor preliminare, un bărbat în vârstă de 38 de ani, conducând un autoturism pe DJ 720 în Florești, la intersecția cu DJ 144, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus de un bărbat de 26 de ani.

În urma impactului, doi minori, unul în vârstă de 5 ani și celălalt de doar 4 luni, aflați în autoturismul condus de bărbatul de 26 de ani, au suferit vătămări corporale și au necesitat transportul la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale specializate.

Ambii șoferi implicați în accident au fost supuși testării cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, indicând că nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului.

Echipajele de poliție continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate circumstanțele și cauzele care au condus la producerea accidentului rutier.

În acest context, s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, în vederea clarificării întregii situații și luării măsurilor legale corespunzătoare.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *