logo
RNTV Live

Munca poate fi distractivă. Transformă ideea ta într-o afacere de succes.Vezi cum

sursa foto Business24.ro
Mihai Constantinescu

Ideile bune, transformate în afaceri de succes

Munca poate fi distractivă. Transformă ideea ta într-o afacere de succes.Vezi cum.

Prahovenii își pot deschide afaceri cu bani europeni în cadrul proiectului A.C.T.I.V., finanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.
Participanții la acest proiect, angajați, studenți și șomeri (aflați sau nu în plată) vor beneficia gratuit de cursuri de antreprenoriat, teoretice și practice, dar și de consultanță pentru redactarea unor planuri de afaceri, dintre care o parte vor fi selectate pentru finanțare cu până la 33.300i de euro.

În Prahova vor fi organizate astfel de cursuri de antreprenoriat în patru orașe: cele doua municipii, Ploiești și Câmpina, precum și la Vălenii de Munte și Sinaia.

Cei interesați se pot deja înscrie la aceste cursuri participând la seminariile care vor fi organizate după următorul program:

Câmpina – 18 aprilie, ora 15.30, Casa Tineretului
Vălenii de Munte – 25 aprilie, ora 15.30, Centrul Cultural Vălenii de Munte
Ploiești – 8 mai, de la ora 15.30 , Vigo Grand Hotel
Sinaia – 5 iunie, ora 15.30, Centrul Cultural Carmen Sylva

Pentru înscriere, candidații trebuie să își transmită intenția la adresa de mail programe@cciph.ro, menționând că doresc să participe în cadrul programului ACTIV. Relații suplimentare se pot obține de la Camera de Comerț și Industrie Prahova, Direcția “Programe și afaceri europene”, tel. 0344401203.

Mai multe detalii despre program si beneficiarii acestuia se găsesc la adresa https://cciph.ro/2018/02/prezentarea-proiectului-activ-regiunea-sud-muntenia/

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor