logo
RNTV Live

Moș Crăciun este polițist. Mai mulți copii și bătrâni au primit daruri din partea polițiștilor din Breaza

Moș Crăciun este polițist 2
Mihai Constantinescu

Moș Crăciun este polițist

Moș Crăciun este polițist. Mai mulți copii și bătrâni au primit daruri din partea polițiștilor din Breaza.

Polițiștii din Breaza au adus bucurie în sufletele mai multor copii și bătrâni din Breaza. Au strâns bani din propriile salarii, au mers la cumpărături. Toate darurile cumpărate au fost împărțite astăzi.

De ele s-au bucurat 13 copiii care provin din familii sărmane și 13 persoane în vârstă. Fiecare a primit câte un pachet cu alimente ( sarmale; cozonac, făină, ulei, zahăr, orez, legume, dulciuri etc.). Copii au primit și jucării.

Vezi și https://portal.republikanews.ro/videogalerie-fotocampania-republikanews-crede-in-mos-craciuna-adus-bucurie-in-vietile-copiilor-multumim-tuturor-celor-care-au-fost-alaturi-de-noi/

Politistii din Breaza l au ajutat pe Mos Craciun. Astfel 13 copiii care provin din familii sărmane au primit daruri de la polițiștii din Breaza . Totodată, 13 persoane in varsta au primit vizita lui Moș Crăciun- politist.
Sunt contribuții benevole ale polițiștilor din Breaza. Alimente ( sarmale; cozonac, faina, ulei, zahar, orez, legume, dulciuri etc.)
Iar copiii au primit si jucarii
Fiecare pachet contine si o caserola cu sarmale

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor