logo
RNTV Live

Momentul restanţei

tricolorul-lmv-ploiesti-vcm-lps-piatra-neamt-avancronica-2-650×256
Cristian Anghelescu

Voleibaliștii de la Tricolorul LMV Ploieşti vor disputa, în această seară de la ora 18:00, în Sala Sporturilor „Olimpia”, restanţa din etapa a II-a a returului Fazei I din Divizia A1, cu VCM LPS Piatra Neamţ. Meciul trebuia să se dispute în ultima etapă din 2016 a Diviziei A1 la volei masculin, pe 17 decembrie, însă, de comun acord cu echipa din Piatra Neamţ, Tricolorul LMV a amânat partida, ca urmare a implicării în CEV Challenge Cup.

Sezonul competiţional a reînceput, în 2017, la finalul săptămânii trecute, când a fost programată etapa a III-a din returul Fazei I a campionatului, Tricolorul LMV Ploieşti debutând cu o victorie în minimum de seturi pe terenul echipei Ştiinţa Bacău.

Iar, acum, echipa antrenată de Sergiu Stancu şi Mădălin Marinescu poate reveni pe locul al patrulea, în cazul în care va obţine toate cele trei puncte în duelul cu formaţia din Piatra Neamţ, deoarece se află la două puncte în urma campioanei en-titre, SCM U Craiova, în momentul de faţă.

Tricolorul LMV este favorită în meciul cu VCM LPS Piatra Neamţ, conform poziţiilor ocupate în clasament, adversara de mâine a echipei ploieşteni aflându-se pe ultimul loc, cu doar două puncte obţinute până acum, în cele 13 partide disputate. În plus, Tricolorul LMV a câştigat clar în tur, la Piatra Neamţ, cu scorul de 3:0 (25:16, 25:18, 25:18).

VCM LPS Piatra Neamţ a înregistrat un singur succes în această ediţie de campionat, învingând, pe teren propriu, pe CSM Bucureşti, scor 3:2, în rest reuşind să mai câştige doar două seturi, în total, cu CS Unirea Dej (pe teren propriu) şi cu CSA Steaua Bucureşti (în deplasare). În meciurile directe de până acum, Tricolorul LMV a câştigat de două ori, cu 3:0, iar VCM LPS Piatra Neamţ s-a impus o dată, în returul sezonului trecut, pe teren propriu, scor 3:1.

La partida de astăzi au fost desemnaţi Tudorel Arbunea şi Mihai Rusinoiu, doi arbitri din Brăila, iar ca observator din partea federaţiei, chiar preşedintele forului naţional, bucureșteanul Gheorghe Vişan.

sursa: tricolorullmvploiesti

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor