logo
RNTV Live

Momente incredibile la vicierea de rezultat suferită de Petrolul: „Camo, nu este penalty!”/ „Poți relua jocul!”

55459b9e-a00a-4638-a275-3bfdd94e167d
Ștefan Petre

În minutul 49 al meciului cu CFR Cluj, Petrolul a solicitat acordarea unui penalty în urma unui duel între Ajeti și Justiniano. Deși faultul a fost evident, Horia Mladinovici, care se afla în camera VAR, i-a transmis centralului Istvan Kovacs că poate să continue jocul.

În înregistrarea audio, se poate auzi cum Kovacs îi adresează fundașului Mario Camora (de la CFR) un apelativ pe care mulți oameni din lumea fotbalului l-au considerat nepotrivit.

A doua zi după ce Istvan Kovacs l-a numit pe Mario Camora „Camo” („Camo, Camo, nu este penalty, am verificat!”), fostul arbitru și președintele CFR Cluj, Cristi Balaj, a oferit o primă reacție.

Păi și eu îi ziceam lui Dănciulescu ‘Danciu’. Iar forma de respect pe care o ai față de jucător, mai ales cei vechi, o arăți prin deciziile pe care le iei. Toți îi zicem Camo, să știi! L-am luat pe Dănciulescu așa, la întâmplare. Au mai fost și alții.

Respectul ți-l arăți prin modul în care te comporți. Probabil de la Petrolul nu l-a întrebat nimeni, dar e important ca arbitrul să comunice cu jucătorii și s-o facă cât se poate de decent. Dacă un jucător e curios sau întreabă ceva, trebuie să-i răspunzi!

Federația Română de Fotbal (FRF) a publicat dialogul dintre Istvan Kovacs și Horia Mladinovici, în care aceștia au discutat atât despre faza din careul echipei CFR Cluj, cât și despre cea din careul echipei Petrolul.

Horia Mladinovici: Am verificat posibil penalty la ambele faze. Îi vine în picior jucătorului Petrolului. Fund, de fapt. În partea cealaltă, îi vine în piept jucătorului de la CFR.

Istvan Kovacs: Ce înseamnă picior, fund? N-am înțeles asta. Vorbește, Horia, că n-am înțeles! 

Horia Mladinovici: Am vrut să zic zona coapsei spre fund. Ai înțeles?

Istvan Kovacs: Nu. La faza când a cerut penalty, ce s-a întâmplat?

Horia Mladinovici: Mingea i-a venit jucătorului de la Petrolul în zona șoldului. 

Istvan Kovacs: La fault ai verificat? Pentru Petrolul.

Horia Mladinovici: Am verificat și posibil henț și posibil fault.

Istvan Kovacs: Ok, pot să reiau jocul?

Horia Mladinovici: Da, poți relua jocul!

Sursă: DigiSport

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor