logo
RNTV Live

Modernizarea stadionului Ilie Oană, în plină desfăşurare/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Modernizarea stadionului Ilie Oană, în plină desfăşurare

700.000 euro. Aceasta este suma pe care Primăria Ploiești vrea să o investească în 2022, în modernizarea stadionului Ilie Oană. Fondurile ar urma să vină de la Guvernul României, prin Compania Națională de Investiții. Banii vor fi folosiți pentru schimbarea nocturnei, a scaunelor de pe arena ploieșteană, dar și a suprafeței de joc.

Inaugurat în septembrie 2011, stadion “Ilie Oană” de la Ploiești va trece printr-un amplu proiect de refacere. Astfel, mai multe componente importante ale stadionului ar urma să fie schimbate prin planul de cosmetizare.

Pentru aceste investiții, autoritățiele locale speară să obțină 700.000 euro de la CNI. Unul dintre argumente pentru care municipalitatea vrea să obțină fonduri de la Guvern ar fi faptul că Ploieștiul nu a beneficiat de niciun ban de la centru la construcția stadionului de 15.000 de locuri, ridicat cu 17,5 milioane de euro, bani veniți exclusiv de la comunitatea locală.

Investițiile sunt absolut necesare în contextual în care stadionul Ilie Oană va găzdui atât meciurile Petrolul Ploiești, echipa de suflet a orașului, cât și meciurile naționalei.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/fabrica-ceptura-incendiu/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor