logo
RNTV Live

Modernizarea Secției de Neurochirurgie a SJU Ploiești s-a încheiat

70556160_527462908053213_3762233227780030464_o
Mihai Constantinescu

Modernizarea Secției de Neurochirurgie a SJU Ploiești s-a încheiat

 

Recent au fost finalizate lucrările de modernizare a secţiei de Neurochirigie a SJU Ploieşti.

Administrația județeană a demarat încă de la sfârșitul anului 2017 lucrări ample de modernizare și reabilitare la SJU PloieștiAcestea au început cu modernizarea  secției Cardiologie, iar ulterior, programul de îmbunătăţire a infrastructurii spitaliceşti a  continuat cu  secţiile Interne, Ortopedie și Chirurgie vasculară.

Astăzi, au fost finalizate lucrările la secția Neurochirurgie. Conform calendarului stabilit, va începe și reabilitarea parterului unității sanitare, dar și extinderea și modernizarea Unității de Primiri Urgențe, precum și modenizarea ambulatoriului.

Obiectivul de investiţie  face parte din proiectul ,,Modernizare corp clădire A + B din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti”, incluzând lucrări de arhitectură, instalaţii electrice, instalaţii de fluide medicale, lucrări de curenţi slabi (detecţie incendiu, comunicare voce/date, control acces), lucrări de înlocuire a coloanelor de apă cu uzură ridicată, precum și lucrări de înlocuire a tâmplăriei și a obiectelor sanitare. Secţia  de neurochirurgie are șase saloane, cu un total de 30 de paturi, precum și două rezerve. Saloanele sunt prevăzute cu grupuri sanitare proprii, sisteme de oxigen și aspirare la fiecare pat, dar și cu televizoare,fiecare încăpere fiind dotată cu mobilier multifuncțional nou.

Preşedintele Bogdan Toader s-a arătat mulţumit de calitatea lucrărilor de modernizare  efectuate precum și de dotarea acestuia cu aparatură medicală de ultimă generație.Toate acestea vor contribui la creşterea calităţii serviciilor medicale, oferind prahovenilor condiţii spitaliceşti optime.

Pe langă pacienții din judet, sectia de Neurochirurgie va prelua și cazuri din județele limitrofe: Buzău, Dambovița și Ialomița, unde spitalele nu dispun de o astfel de specialitate.

                                                                                      

 

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor