logo
RNTV Live

Mocasini de damă – piele întoarsă sau piele naturală?

Woman holding in hands cup of coffee with milk sitting on the floor
Daniel

Venirea primăverii a trezit în tine doar emoții pozitive? Nu e de mirare – noul sezon aduce noi posibilități de styling. Poți miza pe mocasini clasici care vor fi perfecți pentru majoritatea ținutelor tale de birou sau de oraș. Lasă-te inspirată și caută mocasini la modă din piele naturală și piele întoarsă. Verifică și un must have al acestui sezon – mocasinii cu talpă groasă.

Piele sau piele întoarsă – ce mocasini de damă să alegi?

Vremea de primăvară poate fi capricioasă. Dacă vrei să-i asortezi, optează pentru mocasini cu talpa mai înaltă. Încălțămintea puțin mai înaltă și mai solidă îți va oferi confort și libertate deplină de mișcare. În zilele ploioase, merită să alegi mocasini din piele, mocasini lăcuiți sau cu toc, iar în zilele mai răcoroase (și fără ploaie!) – mocasini de piele întoarsă. Verifică mocasini pentru femei pe Answear și fiecare dintre modelele pe care le alegi, vor fi realizate din materiale de înaltă calitate, datorită cărora vei surprinde nu numai prin designul său eficient, ci și prin funcționalitate.

Cea mai comună alegere în rândul femeilor, indiferent de vârstă, sunt cu siguranță mocasinii din piele neagră. Motivul este destul de simplu – acest tip de pantofi de damă este extrem de versatil și vor fi perfecți pentru orice ocazie sau stil. Influencerii și creatorii de tendințe au combinat cu succes mocasinii din piele cu rochii, fuste, pantaloni scurți, jachete din denim sau paltoane bej. Femeile aleg destul de frecvent acești mocasini și se bucură de confort și un aspect la modă, dar atemporal!

Când cauți mocasinii perfecți pentru primăvară sau vară, merită sa alegi mocasinii din piele întoarsă, creați cu o atenție excepțională la detalii. Manopera atentă și modelele originale de încălțăminte sunt o propunere ideală pentru fiecare femeie care caută soluții elegante și confortabile. 

Mocasinii din piele întoarsă pentru femei sunt confortabili și oferă un look la modă, impecabil pe tot parcursul zilei. Aceste modele sunt o propunere pentru persoanele care prețuiesc, înainte de toate, confortul combinat cu eleganta discretă, de aceea, poți cumpăra pantaloni scurți damă pe Answear și îi poți asorta cu mocasinii preferați. 

Mocasini de damă

Cu ce să porți mocasini de damă? Idei de styling

Culoarea este esențială – mai ales când vine vorba de pantofi. Mocasinii de damă, și mai ales hit-ul acestui sezon, adică modelele cu talpă groasă, sunt cel mai adesea negre dintr-un motiv. Astfel de culori se disting prin versatilitate și atemporalitate, sunt elegante și potrivite în orice stil. Dar poți face un pas mai departe optând pentru mocasini de damă maro. 

Mocasinii din piele pentru femei sunt un tip de încălțăminte ideal pentru femeile care vor să fie stilate. Prin urmare, merită să le incluzi în seturi gata făcute pe baza contrastului. Modelele cu talpa groasă vor merge bine într-un duet cu o rochie aerisită, așa cum vei găsi dacă vei verifica Tommy Hilfiger pe Answear. O idee interesantă poate fi să folosești mocasini de damă bej într-un look primăvăratic. Pentru acest tip de stil de primăvară și vară, se recomandă în special mocasini de piele întoarsă.

Pe lângă mocasinii negri, aceste modele, precum și mocasinii bej, bat recordurile de popularitate. Nu e de mirare – arată grozav în stilizări ușoare de primăvară și vară. O platformă înaltă, materiale de calitate (piele și piele întoarsă) și culori care îndeplinesc cele mai exigente gusturi sunt mocasinii ideali pentru acest sezon.

Cum să porți mocasini de damă – cu sau fără șosete?

Mocasinii de obicei dezvăluie gleznele. Cel mai adesea, dar nu întotdeauna. În stilul de top cu pantaloni, aceștia apar într-un duet cu pantaloni sexy sau șosete subțiri cu un design original. 

Doamnele mai îndrăznețe pot combina mocasinii cu șosete din bumbac. O idee interesantă și extravagantă ce poate fi observată de câțiva ani pe podiumurile de modă este o combinație de mocasini din piele neagră cu șosete groase, albe.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor