logo
RNTV Live

Mobilizare la Centrul de Transfuzii Sanguine Ploieşti/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Mobilizare la Centrul de Transfuzii Sanguine Ploieşti

Drama din Ucraina aduce în atenţie şi nevoia de sânge din centrele de donare. Asta pentru că, in scurtă vreme, ţara noastră ar putea primi victime din rândul vecinilor loviţi de război. Însă, este nevoie de o organizare constantă, pentru ca aceste doze de sânge să fie furnizate la timp, iar lichidiul vital să nu se învechească. Astfel, Centru de Transfuzii Sanguine Ploieşti are un plan bine stabilit pentru aceasta perioada grea peste care trec ucrainenii.

Mobilizare la Centrul de Transfuzii Sanguine Ploieşti

Avem nevoie de doze de sânge în această perioada, atât pentru necesarul din ţara noastră, cât şi pentru posibilele victime din Ucraina care ar putea fi aduse în România. Doar că mobilizarea trebuie făcută etapizat şi organizat sunt de părere reprezentanţii Centrului de Transfuzii Sangvine Ploieşti.

În acest fel, oamenii îşi pot arăta disponibilitatea de a dona, însă, cu o programare în prealabil, pentru ca centrele de donare să aibă în permanenţă materie proaspata pentru fiecare pacient în parte.

Şi reprezentanţii sindicali ai Teatrului Toma Caragiu Ploiesti au ajuns la centrul de transfuzii, pentru a-şi arăta sprijinul în acţiunea de donare.

Persoanele interesate să doneze se pot adresa Centrului de Transfuzii din Ploiesti, să îşi lase datele de contact şi să vină să sprijine inţiativa în urma unui program stabilit de direcţiune. Astfel, necesarul de sânge poate fi asigurat în mod constant.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/serviciul-de-ambulanta-judetean-prahova-recruteaza-personal/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/elevii-din-scoala-gimnaziala-magurele-alaturi-de-copiii-din-ucraina-gest-impresionant-galerie-foto/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/convoiul-umanitar-a-ajuns-la…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor