logo
RNTV Live

Mobilizare de excepţie la Măgureni

ajutoare refugiati
Mihai Constantinescu

Mobilizare de excepţie la Măgureni. Primul camion cu ajutoare din partea cetățenilor comunei Măgureni a plecat ieri către Vama Siret, către mamele, copiii și bătrânii pe care războiul i-a aruncat pe drumuri, departe de casa lor.

În doar trei zile au fost aduse la Primărie peste două tone de ajutoare: pilote noi, pături noi, haine noi, încălțăminte nouă, produse de îngrijire personală, conserve (cu carne, fasole, de pește etc), pate de ficat, zahăr, ulei, orez, făină, mălai, măsline, pachete de biscuiți, pungi cu covrigi, dulciuri, baxuri cu alune, baxuri cu apă plată și apă minerală, sucuri.

Ajutoarele au fost triate și organizate în 100 de colete. Hainele au fost sortate în funcție de mărime (haine pentru adulți și haine pentru copii), încălțămintea a fost pusă separat, alimentele au fost puse în cutii în funcție de natura lor.

“Mulțumesc din suflet tuturor, tineri, bătrâni și copii, care au arătat că Măgureniul are suflet și are viitor!Acțiunea continuă! După plecarea camionului, și alți cetățeni au continuat să aducă ajutoare la punctul de colectare de la Primărie. O biserică a anunțat că va aduce în weekend ceea ce va colecta de la cetățeni”, a transmis Edilul localităţii, Gheorghe Iordache.

Săptămâna viitoare, un alt transport de ajutoare din Măgureni va pleca către cei pe care războiul i-a aruncat pe drumuri.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/colonelul-in-retragere-emil…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor