logo
RNTV Live

Mobilizare de excepţie în Măgureni după ce o familie a rămas fără agoniseala de o viaţă. Au pierdut tot în incendiu

incendiu Măgureni
Mihai Constantinescu

Mobilizare de excepţie în Măgureni după ce o familie a rămas fără agoniseala de o viaţă. Au pierdut tot în incendiu, însă nu au pierdut bunătatea oamenilor locului.

Comuna Măgureni din Prahova este altfel prin tot ce este ea. De la locuri superbe ( VEZI AICI, AICI sau AICI), la grija autorităţilor locale pentru cetăţenii săi ( VEZI AICI, AICI şi AICI), până la oamenii simpli, în esenţa lor. Bunătatea oamenilor reiese şi din mobilizarea de care dau dovadă după ce una din familii a rămas pe drumuri după ce gospodăria lor a fost distrusă recent într-un incendiu.

Incendiul care le-a luat TOT, dar nu şi oamenii de lângă ei

În data de 23 febririe, 2021, un incendiu puternic a izbucnit la o casă din Măgureni. Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de 250 mp.

O persoana a suferit atac de panica și dureri în piept şi a fost asistată în ambulanţa SMURD.

Practic, în acea zi, familia a pierdut tot ce aveau. Nu şi bunătatea oamenilor care s-au mobilizat şi încearcă să strângă bani pentru ei.

Mobilizare de excepţie în Măgureni :”să îi ajutăm cât putem fiecare, pentru a le readuce zâmbetul înapoi”

Oamenii s-au mobilizat pe Facebook şi se încearcă să se străngă banii necesari pentru a-i salva.

” Azi,vă cer ajutorul vouă, oamenilor care mă cunoașteți pe mine dar și pe ei. Da, sunt prietenii mei, oamenii de suflet din viața mea și vreau ca împreună cu Dumneavoastră sa ii ajutăm cât putem fiecare, pentru a le readuce zâmbetul inapoi si pentru a reveni la normalitate și ei. Vă cer ajutorul Dumneavoastră oameni frumoși. Financiar este greu, sunt conștient de asta, dar cine dorește sa ne ajute cu materiale de construcții sau cu bani, v-as mulțumi enorm, iar Dumnezeu va vedea cu siguranță fapta bună făcută de fiecare dintre dvs.”, a scris Bogdan Nicolae Savu.

Donaţii pentru familia din Măgureni

Cine dorește sa ajute cu bani, aceștia pot merge direct la adresă, ( comuna Magureni nr 1028 str. Filipestii de Pădure) sau eu vă stau la dispoziție pentru a vă aduce la ei, să îi înmânaţi personal. Vreau să vedeți dvs acolo unde ajung banii fără a avea opinii greșite că vor ajunge alt undeva.

Prieteni din străinătate, dacă si voi ne puteți ajuta, să știți ca orice sumă de bani este bine venită!

Haideți sa dăm dovadă că încă mai suntem oameni si ne putem ajuta semenii la greu, orice material de construcție sau o sumă mica de bani este bine venită.

Am rezolvat și cu un cont în care puteți dona. Acesta este RO94BRDE300SV47252493000, a scris Bogdan Nicolae Savu.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor